Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να έχουν ένα αυθεντικό χαμόγελο. 

Η πρότασή μας είναι να αφιερώσετε χρόνο από την πολυάσχολη ζωή σας για να επενδύσετε στο well-being, γιατί όταν κάνετε, επενδύετε στον εαυτό σας.

Εστιάζοντας στην αυτογνωσία, επηρεάζετε το εξωτερικό περιβάλλον σας (οικογένεια - εργασία - κοινωνία).

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα “Καλύτερο Φυσιολογικό”:

Βοηθάμε τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να δημιουργήσουν επιτυχημένα προγράμματα ευεξίας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες, εύκολες διαδικτυακές και δια ζώσης υπηρεσίες που προσελκύουν το κοινό σας, παραμένοντας ευέλικτοι για να εξελιχθούμε προσιτά στις τάσεις της ευημερίας.

Εφαρμόζουμε τη στρατηγική μας με βάση 3 πυλώνες:

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η αληθινή ουσία της μάθησης. 
 

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το σωστό μονοπάτι προς την εκπαίδευση, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ανθρώπων. Όπως είπε ο Σωκράτης: Η εκπαίδευση συμβαίνει όταν συμβαίνουν τρία πράγματα. Πρώτον, όταν ένα άτομο αποδέχεται ότι δεν γνωρίζει. Δεύτερον, όταν το άτομο συνειδητοποιεί τη σημαντικότητα της αυτογνωσίας. Και, τέλος, όταν αμφισβητεί τον εαυτό του, ασκώντας αυτοκριτική.

Πρόθεση μας είναι η εκπαίδευση να αναδεικνύει ηθικές αξίες, θετική σκέψη, βοήθεια προς τους άλλους, προσφορά στον εαυτό μας και στην κοινωνία.

ΕΞΕΛΙΞΗ

Η σταδιακή ανάπτυξη του ανθρώπου.
 

Η εξέλιξη είναι μια αργή διαδικασία. Έχουμε μια ποικιλία εμπειριών, πληγωνόμαστε, μαθαίνουμε το μάθημά μας και σταδιακά αρχίζουμε να εξελισσόμαστε. Η εξέλιξη δεν είναι μόνο είναι μια αργή διαδικασία, αλλά και βαθιά προσωπική.

Δημιουργώντας συνήθειες που ενδυναμώνουν το well-being μας, σταδιακά εξελισσόμαστε, αλλάζοντας την νοοτροπία μας και επομένως αλλάζοντας την αντίληψή μας για το εξωτερικό περιβάλλον.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ

Η δράση ή η διαδικασία απορρόφησης όσων έχουμε μάθει στην καθημερινή μας ζωή.
 

Η ζωή αφορά την ενσωμάτωση. Ανεξάρτητα από την κατάσταση, ο στόχος είναι να προχωρήσουμε. Όσο πιο ολοκληρωμένο είναι το μυαλό μας, τόσο πιο ανθεκτικό και ικανό γίνεται.

Αρχίζουμε να εξελισσόμαστε όταν ενσωματώνουμε τα μαθήματά μας στη ζωή μας. Ως αποτέλεσμα, γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, για τον εαυτό μας, για τους άλλους και για τον πλανήτη μας.

 

Δουλεύοντας σε μια προσέγγιση σώματος-νου-ψυχής, σας βοηθάμε να δημιουργήσετε μια στρατηγική well-being υπαλλήλων που δημιουργεί υγεία, ευτυχία και θετικά αποτελέσματα στην επιχείρησή σας. Δε σταματάμε ποτέ τη μελέτη ερευνών και τάσεων πάνω στο well-being προκειμένου να βελτιώσουμε τη συμμετοχή και την απόδοσή των εργαζομένων, να μειώσουμε το άγχος και να αποτρέψουμε το turnover.

 

Οι τομείς εξειδίκευσής μας: Ψυχική Υγεία, Διατροφή & Θρέψη, Ενεργή φυσική κατάσταση & αναζωογόνηση, Mindful τρόπος ζωής